IKOTITY ISTVÁN

Teljes szövegű keresés

IKOTITY ISTVÁN
IKOTITY ISTVÁN (LMP): Köszönöm, elnök úr. Tisztelt Államtitkár Úr! Ez a rendszer, amit önök most fölállítottak, Európa-szinten ismeretlen, sőt világszinten is párját ritkítja, nincs erre működőképes modell, ami ennyire központosítva működik. Ebbe, azt gondoljuk, bele van kódolva a sikertelenség, önök rossz irányba tolták tovább a biciklit.
Néhány gondolat erejéig szeretnék arra reagálni, hogy az önkormányzatok mennyire voltak eladósodva 2010-ben. El voltak, de pontosan tudja államtitkár úr is, hogy ez minek a következménye, annak a következménye, hogy az őszödi beszéd utáni önkormányzati vezetők többnyire fideszesek voltak, nem kapták meg a megfelelő finanszírozást, ekkor indultak azok az EU-s projektek, aminek az önerejét elő kellett teremteni.
Tehát megvan ennek a maga oka, azt gondolom, nem ezzel van összefüggésben, nem az önkormányzatok emiatti eladósodásáról beszélünk.
Államtitkár úr, rákérdeztünk a költségvetés vitáján is: ha 100 milliárd forintra van szükség a fenntartáshoz, még az államtitkár is azt mondja, Palkovics László, hogy legalább 55-re van szükség, önök pedig ehhez képest 21-et adnak, nem lesz ebből csőd, államtitkár úr?

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem