ROGÁN ANTAL,

Teljes szövegű keresés

ROGÁN ANTAL,
ROGÁN ANTAL, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter: Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Képviselő Asszony! Ha önök ennyire azt gondolják, hogy Magyarországnak kell döntenie minden bevándorlási kérdésben, akkor velünk nyíltan utasítsák el az Európai Bizottság bevándorlási stratégiáját. Nyíltan mondjanak rá nemet, álljanak mellénk, és mondják azt a népszavazáson, hogy menjenek el az emberek, voksoljanak a népszavazáson, és mondjanak nemet Brüsszelnek.
(16.40)
Amennyiben önök ezt meg fogják tenni, akkor el fogom hinni, képviselő asszony, hogy igazat mond. De amennyiben továbbra is csak - ahogy szokás mondani - ülnek a fűben, mint az a bizonyos dolog, (Derültség a kormánypártok padsoraiban.), és a népszavazáson nem tudnak egyértelmű álláspontot képviselni, nos, tisztelt képviselő asszony, akkor azt gondolom, hogy valójában ön itt csak azért beszél arról, amiről beszél, mert megpróbálja Brüsszel álláspontját képviselni.
Én pedig azt tudom mondani önnek, hogy nyugodt szívvel vállalok minden olyan döntést, hogyha Magyarországra olyan emberek érkeznek, akik itt egyébként ingatlant vásárolnak, befektetést valósítanak meg, és ezzel a magyar emberek számára munkahelyet teremtenek.
Továbbra is az a meggyőződésem, hogy ez mindig, minden körülmények között jó az országnak. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem