MAGYAR ZOLTÁN

Teljes szövegű keresés

MAGYAR ZOLTÁN
MAGYAR ZOLTÁN (Jobbik): Köszönöm, elnök úr. Csak nagyon röviden kénytelen vagyok reagálni. Azt nem vitatjuk el, hogy ez némiképp előrelépés, de ha az emlékeim nem csalnak - de ha úgy van, akkor majd elnök úr úgyis kijavít -, ezerhektáros nagyságrendről beszélt az előterjesztő, hogy annyit fog érinteni.
(18.00)
Azért azt senki nem gondolja komolyan, remélem, hogy a kárpótlás különböző zűrös ügyeiben elveszett vagy vitatott jogállású terület az ezer hektár lenne ma Magyarországon. Ez egy kis szegmensét érinti, ahogy elmondtam egyébként, nem is rossz módon. A problémánk azzal van, hogy a kormány szembemegy korábbi határozott álláspontjával, és privatizálni kívánja ezeket a területeket.
Én is amondó vagyok, hogy rendezzük ezek jogállását, én is úgy gondolom, hogy ez egy megfelelő módszer, kerüljön az állam tulajdonába, csak utána ne kerüljön kalapács alá, mert nem Mészáros Lőrincnek meg a többieknek akarjuk ezt a termőföldet eladni, hanem mi, jobbikosok szeretnénk az unokáink számára a nemzeti vagyon soraiban tudni ezt a termőföldet. Összességében ennyi problémánk van ezzel a javaslattal. Köszönöm. (Szórványos taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem