DR. KOVÁCS ZOLTÁN,

Teljes szövegű keresés

DR. KOVÁCS ZOLTÁN,
DR. KOVÁCS ZOLTÁN, a Miniszterelnökség államtitkára: Tisztelt Képviselő Úr! Minden, ami a népszavazást illeti, az egy fontos dolog, hiszen jó néhány alkalommal beszéltünk erről itt az Országgyűlésben. Ha a helyi polgárok népszavazást szeretnének, és ehhez aláírást gyűjtenek, és elindul a népszavazás, az dönteni fog bizonyos tekintetben erről az ügyről.
Ami a kiemelt beruházást illeti, az állam minden munkahelyteremtő beruházást, amely jelentős és nagymértékű, támogat akár anyagilag, akár úgy, hogy kiemelt beruházásként kezeli, mert ilyenkor az eljárási határidők gyorsabban letelnek, hamarabb lehet az eljárási körülményeket elősegíteni, ez segít minden nagy vállalkozást, amely munkahelyet teremt.
Végezetül ön a nagy magyar polipról beszél. Azt gondolom, hogy annak a pártnak a képviselőjeként, amelyben ön is tag, illetve bent ül a frakciójában, az jobb, ha nagy magyar polipról nem beszél; elég korrupciós ügyük volt önöknek az elmúlt időszakban, úgyhogy jobb, ha erről inkább hallgatnak. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem