KONTRÁT KÁROLY

Teljes szövegű keresés

KONTRÁT KÁROLY
KONTRÁT KÁROLY belügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselő Úr! Érdemi válaszomat egy pontosítással kezdem, önt pontosítom: tudomásom szerint Kiskunhalas egyéni országgyűlési képviselője Bányai Gábor képviselőtársunk.
Ami pedig a konkrét kérdéseket illeti: tájékoztatom, hogy a kiskunhalasi intézmény nem nyitott befogadóállomás, hanem zárt menekültügyi, őrzött befogadóközpont. Az intézmény területén található, a rendőrség által fenntartott, idegenrendészeti őrizet végrehajtására szolgáló, őrzött szállás is zárt intézmény, tisztelt képviselő úr. A kiskunhalasi zárt intézmény bezárása jelenleg nincs napirenden. Kiemelt figyelmet fordítunk Kiskunhalas lakóinak biztonságára, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy az intézmények működtetésével a lehető legkevesebb megterhelésnek legyenek kitéve.
Ezúton is, itt a tisztelt Ház előtt is köszönetet mondok a város önkormányzatának és a város polgárainak az együttműködésért és a türelmükért. A kormány elszánt annak érdekében, hogy megvédje az országot, megvédje a magyar embereket. Elkötelezettek vagyunk a schengeni határok megvédésében, és mindent megteszünk a magyar állampolgárok biztonságáért. Megvédjük Magyarországot és a magyar embereket a bevándorlási nyomással szemben.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem