DR. VAS IMRE,

Teljes szövegű keresés

DR. VAS IMRE,
DR. VAS IMRE, a Törvényalkotási bizottság előadója: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Ezúton tájékoztatom az Országgyűlést, hogy a Törvényalkotási bizottság 2016. április 21-én megtárgyalta a T/9786. számon benyújtott, a védelmi és biztonsági célú beszerzésekről szóló törvényjavaslatot, és ezzel összefüggésben a Házszabály alapján 24 igen szavazattal, 7 nem ellenében, tartózkodás nélkül összegző módosító javaslatot és összegző jelentést fogadott el.
Az elfogadott összegző módosító javaslat tartalmazza a Honvédelmi és rendészeti bizottság 69 pontos módosító javaslatát, amely döntően nyelvhelyességi és jogtechnikai korrekciók átvezetésére irányult.
A Törvényalkotási bizottság hosszan tárgyalt a törvényjavaslatról, emlékeim szerint több mint egy órán keresztül. Kevés dolog érintette az előttünk fekvő törvényjavaslatot. A felvetett ellenzéki képviselői problémákra a minisztérium jelen lévő államtitkára álláspontom szerint kielégítő választ adott. Köszönöm, hogy meghallgattak.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem