SALLAI R. BENEDEK

Teljes szövegű keresés

SALLAI R. BENEDEK
SALLAI R. BENEDEK (LMP): Nagyon köszönöm, elnök úr. Tóth Bertalan képviselőtársamnak szerettem volna reagálni, hogy teljesen igaza van, és elnézést kérek a hibás fogalmazásért. Az a baj, hogy a korrupcióra épülő államrendnek nincs még meg az a bevett politológiai kifejezése, amit kell alkalmaznom a Fidesz-kormányzásra. Tehát nyilvánvalóan arról van szó, amiről ön is beszélt. Egyik kezével azt mondja, hogy államosítani kell, például a közszolgáltatások esetében, mert az a jó gazda, a másik kezével azt mondja, hogy privatizálni kell állami termőföldek esetén, amikor a haveroknak kell valami, és van ez a speciális eset, amikor azt mondja, hogy közszolgáltatást odaadok egy havernak, hogy azé legyen a bevétel, ami a közszolgáltatásból innentől kezdve befolyik.
Nyilvánvalóan erre a politológiai rendszerben nincs még megfelelő szó, ez az orbánista korrupcióra (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) alapuló államrend. Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem