HERINGES ANITA

Teljes szövegű keresés

HERINGES ANITA
HERINGES ANITA (MSZP): Nagyon szépen köszönöm. Természetesen, ahogy a képviselőtársam is elmondta, nem a pazarlásra szeretnénk ösztönözni a lakosságot, csak az nem mindegy, hogy az emberek ki tudják-e egyáltalán fizetni a díjakat vagy egyáltalán nem fizetik ki a díjakat.
Szerintem - mint ahogy mondtam - egy fenntartható rendszert kell létrehozni, és ahogy mi már többször elmondtuk és felvetettük, és többször egyébként törvényjavaslatot is nyújtottunk be, hogy az alapvető élelmiszerek áfáját csökkentsük 5 százalékra, mert azt gondolom, hogy annál alapvetőbb élelmiszer egyébként, mint az ivóvíz, kevés dolog van; szerintem ez egy vitathatatlan kérdés.
(14.40)
Éppen ezért ez is egy meggondolandó dolog, hogy csak a lakosság számára mi lenne, ha egyébként csökkentenénk a víz áfáját, mert szerintem az nagyon-nagyon sokat jelentene mindenki számára, és akár egy fenntarthatóbb rendszert is létre lehetne hozni. Gondolják át, és ha ezt önök benyújtják, mi természetesen támogatni fogjuk. Köszönöm.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem