NOVÁK ELŐD

Teljes szövegű keresés

NOVÁK ELŐD
NOVÁK ELŐD (Jobbik): Államtitkár úr, kezdetben azt hittem, hogy Habony Árpád összekeverte a papírjait, és valami más válasz került ide (Felzúdulás a kormánypártok soraiból.). Hát nem arról beszélt, amit kérdeztünk! A gyermekneveléshez szükséges áfacsökkentés most itt a téma. Hát hogyan jön ide az Alaptörvény, és ön most komolyan gondolja, hogy az a demagógia hatásos?! És ezt nem szégyelli itt előadni, hogy mi nem szavaztuk meg azt, hogy férfi és nő között köttessen a házasság?! Hát a Jobbikról most komolyan gondolja, hogy bárki előtt is be lehet sározni azzal, hogy mi valamiféle, mondjuk, homoszexuális propagandát terjesztünk?!
(16.10)
Azért ne haragudjon, sokféle vádat lehet a Jobbikkal kapcsolatban megfogalmazni, de ezzel önmagát teszi nevetségessé! (Zaj. - Az elnök megkocogtatja a csengőt.) Az, hogy egy Alaptörvényt, en bloc az egészet nem szavazzuk meg, nem jelenti azt, hogy ezzel a fél mondatával vagy azzal az üres lózunggal ne értenénk egyet, hogy a törvény előtt mindenki egyenlő. (Dr. Rétvári Bence: Ez egy üres lózung? Ez csak egy üres lózung?) Önök azok, akik ezek után nem szégyellik például a mentelmi jogot bevezetni.
De hagyjuk az Alaptörvényt, mert nem ez volna a téma! A téma az áfacsökkentés. A világrekordnak minősülő 27 százalékos áfa a kérdés, az, hogy helyes-e az, hogy a gyermekneveléshez szükséges termékeket is ilyen világrekord áfával sújtják. Ezzel kapcsolatban egyetlenegy szót sem szólt ön, államtitkár úr! Szégyellje magát, ez elfogadhatatlan! (Taps a Jobbik padsoraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem