DR. SZAKÁCS LÁSZLÓ

Teljes szövegű keresés

DR. SZAKÁCS LÁSZLÓ
DR. SZAKÁCS LÁSZLÓ (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Államtitkár Úr! Mondhatnám azt is, hogy ön se nézte a cseh 2-t, pedig ott nyilatkozták. És azt sem nézte a tények között, hogy az Európai Bizottság elnöke azt mondta évadnyitó politikai beszédében: nincs kötelező betelepítési, nincs kötelező kvóta (Közbeszólások a kormánypárti padsorokból, többek között: Nem ezt mondta!), önkéntes kvóta van.
Önök csak azt akarják meghallani, ami az önök politikai céljait elősegíti. (Közbeszólás a Fidesz soraiból: Nem igaz! - Zaj. - Az elnök csenget.)
Az Oroszországgal való pragmatikus viszony, az egy eléggé érdekes pragmatikus viszony, tehát ami nekik kellemes, azt mi elviseljük, ami nekünk kellemetlen, azt pedig kénytelenek vagyunk elviselni. Ez nem pragmatizmus, ez alávetettség. Ha az 1989-es Orbán Viktor találkozna a 2016-os Orbán Viktorral, nem tudom, hogy tudnának-e egymás szemébe nézni.
Nem fogadom el a válaszát. Köszönöm szépen. (Kunhalmi Ágnes: Bravó! - Taps az MSZP soraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem