SCHMUCK ERZSÉBET

Teljes szövegű keresés

SCHMUCK ERZSÉBET
SCHMUCK ERZSÉBET (LMP): Köszönöm szépen. Én pedig, államtitkár úr, arra szeretném önnek felhívni a figyelmét, hogy Nyugat-Európában egyre több állam a TTIP és a CETA ellen foglal állást. Ugyanakkor az LMP örvendetesnek tartja a kormánynak azon szándékát, hogy erről legyen vita, már csak azért is, mert azt látjuk, hogy Európában a közvélemény tiltakozása is csak erősödik.
Csak felhívom a figyelmet arra, hogy múlt héten szombaton Németországban hét helyszínen 320 ezren mentek ki az utcára, hogy tiltakozzanak a TTIP és a CETA ellen, és ugyanígy Ausztriában pedig 25 ezren. A mai napon közel száz hazai civil szervezet levelet írt a kormánynak, amelyben gyakorlatilag arra szólítja fel a kormányt, hogy határolódjon el mind a TTIP-től, mind a CETA-tól, vagyis nem javasolják, hogy a magyar parlament később ratifikálja a CETA-t. Köszönöm. (Taps az LMP soraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem