EGYED ZSOLT

Teljes szövegű keresés

EGYED ZSOLT
EGYED ZSOLT (Jobbik): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Miniszter Úr! Miskolcon, sőt egész Borsod-Abaúj-Zemplén megyében erkölcsi mélyponton van a nagyobbik kormánypárt. Ehhez elég az ide kötődő országos sajtóhíreket olvasni, a fideszes Kriza Ákos, Miskolc polgármestere körüli ügyeket figyelemmel kísérni.
Ma már ott tartunk, hogy bírósági végzés is van róla, hogy a miskolci Jobbik frakcióvezetőjéről azt hazudta a kormánypárt helyi ereje, hogy a Salkaházi-program kapcsán azt állította: a nyugdíjasok csak bulizni akarnak, és megvásárolhatók tízezer forintért. A miskolci frakcióvezető ilyet sosem mondott, e miatt a nyilvánvaló lejárató kampány miatt feljelentést tett, amelynek eredményeként a bíróság jogerős döntésben neki adott igazat. Ennek értelmében a Kriza-féle városvezetés szócsöveként működő Miskolci Naplót elmarasztalta a bíróság, és helyreigazításra kötelezte.
Ezek után joggal tesszük fel a kérdést, hogy az általános, a kormányhoz köthető médiumoknál mi a helyzet: erkölcsileg helyénvaló egy elmarasztalt lapban állami pénzen üzenni Brüsszelnek?
(13.30)
Vajon mit higgyenek el ezek után a miskolciak a Fidesznek és a Miskolci Naplónak, az önök többi médiáinak? Vajon annyira fél a Fidesz a Jobbiktól Miskolcon, hogy szakmai érvek híján közönséges hazugságokkal próbálja megállítani az ellenzéki párt erősödését? Városvezetéshez méltó, felelős keresztény magatartás ez? Várom megtisztelő válaszukat. Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem