DR. SZÉL BERNADETT

Teljes szövegű keresés

DR. SZÉL BERNADETT
DR. SZÉL BERNADETT (LMP): Miniszterelnök Úr! Úgy látom, hogy ön teljesen elhárítja önmagától a felelősséget. Ön azt mondta, hogy ha munka van, akkor minden van. Szerintem akkor van minden, ha olyan bérek vannak, amiből meg lehet élni. És, miniszterelnök úr, ön nem válaszolt arra a kérdésemre, ami arról szólt, hogy van-e olyan terv, hogy külföldi vendégmunkásokat telepítenének be tömegesen és szervezetten ebbe az országba. Sajnálattal kell válaszoljak ön helyett: van ilyen terv, van egy ilyen törvény is és hozzá kapcsolódóan van egy ilyen rendelet is, amiben az szerepel, hogy ha stratégiai partnerekről vagy kiemelt nemzeti beruházásokról van szó, akkor nem is kell, hogy a hiánygazdaságban dolgozzon az adott cég, önök megengedik azt, hogy szervezetten és tömegesen lehessen külföldről behozni munkásokat.
Tisztelt Miniszterelnök Úr! Mit gondol ön erről? Stratégiai partnerekről van szó, akiket adófizetői forintokból és európai adófizetők pénzéből segítünk ahhoz, hogy munkahelyeket hozzanak létre. Ezek a cégek utána már nem is kell hogy magyar dolgozókat alkalmazzanak. Tisztelt Miniszterelnök Úr! Miféle politika ez? Mert nem nemzeti, az biztos.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem