BANGÓNÉ BORBÉLY ILDIKÓ

Teljes szövegű keresés

BANGÓNÉ BORBÉLY ILDIKÓ
BANGÓNÉ BORBÉLY ILDIKÓ (MSZP): Köszönöm, elnök úr. Nem tudom elfogadni a választ, államtitkár úr nem beszélt arról, hogy hogyan kaphatott ez az ember kitüntetést augusztus 20-án. Csak erről nem beszélt államtitkár úr. Azt mondja, hogy azonnal léptek. Hetekig semmi nem történt ez ügyben, csak majd mikor a média és a politikusok megszólaltak, akkor kezdtek el foglalkozni vele, államtitkár úr. (Dr. Rétvári Bence: Hetekkel előtte.) Beadtunk egy határozati javaslatot, hogy vizsgáljuk felül a jelzőrendszert, mert nagy problémák vannak. Erre tudja, mi a válasz, államtitkár úr? Ha javaslatot fogalmazunk meg, nem szavaznak meg semmit a bizottsági ülésen, de ha kritikával élünk, akkor beadnak egy olyan mocskolódó interpellációt, mint amit majd Németh Szilárd el fog itt, ebben a Házban mondani. (Felzúdulás, közbeszólások a kormánypárti padsorokból.)
Nem a megoldással foglalkoznak, meg hogy elismerjék, hogy hibáztak, nem azzal, hanem elkezdenek mocskolódni, mert mindenre ez a válaszuk, és nem a probléma megoldását akarják. És most sem az történik, mert az ellátórendszerrel most sem foglalkoznak, és nem foglalkoznak azzal a problémával, hogy a kiszolgáltatott gyerekeket hogyan lehetne ilyen emberektől ma Magyarországon megóvni.
Nem tudom elfogadni a válaszát. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem