SZILÁGYI GYÖRGY

Teljes szövegű keresés

SZILÁGYI GYÖRGY
SZILÁGYI GYÖRGY (Jobbik): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Vas képviselőtársam, szívesebben meghallgattam volna, hogy megcáfolja azt, amit mondtam, miért nem mondta el, hogy akkor mire gondolt, amikor ilyen arcot vágott (Dunai Mónika: Gondolatszabadság is van!), és mit mondott képviselőtársainak akkor, amikor ez volt. Sokkal egyszerűbb lenne. Tehát felállna és elmondaná, és nem azt mondaná, hogy én tudok-e szájról olvasni vagy nem. Az egész helyzet olyan volt, és ezt ön is tudja, gondolom, eltaláltam, pontosan ezt mondta nagyjából, most már ez biztos.
A másik, hogy azt mondja Dunai Mónika képviselőtársam, hogy ő nem független, merthogy a Fideszben ül, és a Fideszt képviseli. Képviselőtársam, nem a Fideszt kellene képviselnie, hanem azokat a választópolgárokat, akik beültették ide a parlamentbe. Mi is azokat próbáljuk meg képviselni, a magyar emberek egészét próbáljuk meg képviselni, nemcsak a jobbikosokat egyébként, hanem minden olyan magyar embert és minden olyan választópolgárt, aki ebben az országban él, hiszen ez lenne a dolgunk, és nem pártokat kellene képviselnünk.
(13.30)
Az pedig, hogy mennyire független ma Magyarországon a média és főleg a közmédia, arra elég azt megemlítenem, hogy az M1 csatornát országosan a társadalom „Migráns 1” tévének hívja. Ez a „Migráns 1” tévé elnevezés pedig semmi más, mint az, hogy önök a párt, a Fidesz érdekében egy politikai hecckampány kellős közepébe állították az M1 tévét.
A közszolgálatiság arról szól, hogy az önök érdekeit képviseljék ezek a médiumok, az önök érdekei szerint működjenek, és próbálnak egyre nagyobb piacokat kihasítani a média piacából. Éppen ezért van most már a TV2 Andy Vajna kezében, aki szintén önökhöz köthető, és éppen ezért épül az a habonyi birodalom közpénzből, több száz millió forintos állami megrendelésekből, amelyet szintén önök építenek fel, hogy az embereket befolyásolni tudják a hazugságaikkal e sajtóorgánumokon keresztül. Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem