DUNAI MÓNIKA

Teljes szövegű keresés

DUNAI MÓNIKA
DUNAI MÓNIKA (Fidesz): Köszönöm szépen a szót. Köszönöm, hogy képviselőtársnőm ezt most ismét előhozta, mert akkor lehet, hogy nem mindenkiben úgy ragadt meg, mint ahogy én azt elmondtam.
Én teljesen példaértékkel mondtam, hogy aki szeretné, most nem sorolom fel még egyszer, majd hozzátettem, hogy én mindegyiket nézem. Tehát nem a közmédiához csatlakoztattam a képviselőcsoportunkat, saját magamat sem. Azt mondtam, hogy nagyon sokan, a legtöbben, hiszen a legtöbb vételi lehetőséggel, az ingyenes sugárzással ez elérhető a legtöbb ember számára. Gondosan ügyeltem arra, hogy ebből a felsorolásból kihagyjam bármiféle összefüggését az én vagy a frakciótársaim televízió-nézési szokásainak. Még egyszer hangsúlyozom, azt mondtam, hogy én mindegyiket nézem, mert fontosnak tartom, meg kíváncsi is vagyok rá, hogy mit közvetítenek.
Ugyanakkor azt még fontos megjegyezni, hogy a média valóban független, de mi nem vagyunk függetlenek. Tehát különféle pártok képviseletében vagyunk itt, tehát azt mondhatom, hogy a média független; én képviselőként nem vagyok független, tehát én a Fideszt képviselem a parlamentben és a választókerületemet, Rákosmentét és Kőbányát. Ennyi a rövid válaszom. Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem