ELNÖK

Teljes szövegű keresés

ELNÖK
ELNÖK: Köszönöm szépen, képviselő úr. Tisztelt Országgyűlés! Mielőtt Vejkey Imre képviselő úrnak szót adnék, engedjék meg, hogy ülésvezetési kérdésben kérjem a véleményüket, hiszen ülésvezetői kérdésben kell dönteniük. Jakab István alelnök úr jelezte, hogy a vita során fel kíván szólalni. Mivel engem ő fog váltani, neki már nem lesz meg az a lehetősége, hogy ülésvezetői kérdésben dönthessen.
Ezért tisztelettel azt kérem az Országgyűléstől, foglaljon állást, járuljon hozzá ahhoz, hogy Jakab István alelnök úr a politikai vita tárgyalása során az ülést vezethesse, majd miután letette ülésvezetői mandátumát, akkor részt vehessen a vitában és felszólalhasson.
Tisztelettel kérem az Országgyűlést, aki ezzel egyetért, kérem, kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.) Ez látható többség. Köszönöm szépen.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége indítványomat elfogadta.
A KDNP képviselőcsoportjának vezérszónoka Vejkey Imre képviselő úr, megadom a szót. Parancsoljon, képviselő úr!

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem