PÓCS JÁNOS,

Teljes szövegű keresés

PÓCS JÁNOS,
PÓCS JÁNOS, a Fidesz képviselőcsoportja részéről: Köszönöm, elnök úr. Tisztelt Államtitkár Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Rendkívül rövid terjedelmű javaslatról van szó. Ahogy az előterjesztő is elmondta, a módosítást a vegetatívszaporítóanyag-termesztés speciális igényei indokolják. A vetőgumók és a gyümölcs- vagy a szőlőszaporításhoz előállított hajtások a vetőmagtermesztéshez hasonló területi igényekkel bírnak, indokolt tehát, hogy a földtörvényben a vetőmagtermesztés számára biztosított kedvezmények a vegetatív szaporítóanyagokkal ellátott gazdálkodók számára is adottak legyenek.
A kezdeményezést a Fidesz-frakció támogatja, és bízom benne, hogy ellenzéki képviselőtársaimnak a tárgysorozatbavételi vitában megmutatkozó támogató hozzáállásuk is kitart, hiszen a földforgalmi törvény szilárd, minősített többséggel meghozott szabályai miatt ennek a javaslatnak az elfogadása is kétharmados többséget igényel. Kérem tisztelt képviselőtársaim támogatását. Köszönöm, elnök úr.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem