KORÓZS LAJOS

Teljes szövegű keresés

KORÓZS LAJOS
KORÓZS LAJOS (MSZP): Sajnálom, de nem tudom elfogadni a válaszát, államtitkár úr. A Nemzeti Eszközkezelő a problémák töredékét tudja megoldani, hiszen látszik, hogy mintegy 27 ezer családnak tudtak ideig-óráig segítséget nyújtani. Most lassan elfogy az a keret, amelyből gazdálkodhat a Nemzeti Eszközkezelő, miközben 38 ezernél is több igénylés érkezett be. Itt tehát látszik, hogy az igények közel egyharmadát vagy egynegyedét képtelenek kielégíteni.
A másik: a prevenció oldaláról nem hallottam egyetlenegy mondatot sem, államtitkár úr. Hogyha itt nem lesz szociálisbérlakásprogram, hogyha a külső férőhelyekben nincs növekedés, hogyha a támogatott lakhatásban csak azok a számok fognak ismétlődni, amelyeket évek óta hallunk, akkor komoly előrelépés nem lesz. Én azt gondolom, hogy az utcai szociális munka mellett a szociálisbérlakásprogram, az albérleti támogatások, a külső férőhelyek biztosítása a legeslegfontosabb.
Köszönöm szépen, nem tudom elfogadni a válaszát. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem