DR. HARANGOZÓ TAMÁS

Teljes szövegű keresés

DR. HARANGOZÓ TAMÁS
DR. HARANGOZÓ TAMÁS (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Miniszterelnök úr, akármit is mond vagy gondol ön, Rogán Antal neve mára egyet jelent az urizálással, a folyamatos botrányokkal, korrupciógyanús ügyekkel, a hazudozással.
Elsőként érkezett a vagyonnyilatkozati botránya, majd a Luis Vuitton táska, aztán a belvárosi ingatlan-panama, aztán a Pasa parki lakóparki barátja, aki milliárdos megbízásokat kap a minisztériumától, majd kiderült, hogy feltalálóként is igen tehetséges ember; aztán vádolta őt Magyarország két legnagyobb alvilági figurája, nem is akármivel: Portik azzal, hogy 10 millió forintot szatyorban kellett vinni euróban, Vizoviczki jobbkeze pedig azzal, hogy 4 milliót alkalmanként. Most pedig a belvárosi triumvirátusról jelent meg egy komolyabb összefoglaló cikk - amint azt már idézték is - az Indexen grúz erőművekről, ingatlanmutyikról, amellyel kapcsolatban egy biztosan állítható, hogy már hazugságba keveredett a miniszter.
De politikailag szerintem önnek is és az ön pártjának is a legkínosabb és legvállalhatatlanabb akciója a miniszternek az volt, amin már képviselőtársai és párttársai is háborogtak, ez pedig a helikopteres ügy volt. A nemzet jövőjét évtizedekre meghatározó népszavazás napján sikerült a miniszter úrnak luxusautóval és helikopterrel egy vidéki celebesküvőről jönnie-mennie az országban, miközben párttársai pedig a szent ügyért harcoltak kinn a terepen. Aztán ez az ügy is elbukott.
Azt szeretném kérdezni én is miniszterelnök úrtól, hogy meddig védi még ezt a fiút. Minek kell még kiderülnie és minek kell még történnie, hogy elhatárolódjon Rogán Antaltól, és hogy leváltsa őt a miniszteri pozíciójáról? Várom válaszát. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem