ELNÖK

Teljes szövegű keresés

ELNÖK
ELNÖK: Köszönöm. Tájékoztatom a képviselő urat, hogy a miniszterelnök úrnak a harmadik soron következő azonnali kérdések órájában kell válaszolnia.
Tisztelt Országgyűlés! Szilágyi György, a Jobbik képviselője, azonnali kérdést kíván feltenni a miniszterelnöknek: „Akkor most ki a sunyi?” címmel. A miniszterelnök úr halaszthatatlan közfeladat ellátása miatt… (Szilágyi György nincs a teremben. - Volner János nemet int. - Közbeszólások.) Ja, a képviselő úr nem tartózkodik… (Közbeszólások a Jobbik soraiból: Lukács László! - Dr. Répássy Róbert: Milyen Lukács László?) Kérem, Szilágyi György képviselő úr szerepel a napirenden. (Közbeszólások a kormánypártok és a Jobbik soraiból.) Nagyon sajnálom, de… (Lázár János: Nem jár be a Jobbik? Az lehetetlen! - Dr. Rétvári Bence: Frakcióbírság! Frakcióbírság!) …a képviselő úr nem tartózkodik bent az ülésteremben, ezt le kell rögzítsem a jegyzőkönyv számára, bármennyire is próbáltak esetleg trükközni. (Közbeszólások a kormánypártok soraiból.)
Tisztelt Országgyűlés! Apáti István… (Apáti István nincs a teremben.) Szintén nem tartózkodik a teremben? (Dr. Rétvári Bence: Mi van a Jobbikban? - Dr. Simicskó István: Keresi a Szilágyit! - Dr. Rétvári Bence: Szétesett a Jobbik-frakció! Hol itt a fegyelem? Hol itt a fegyelem?! - Közbeszólások a kormánypártok soraiból.) Apáti István… (Közbeszólások és derültség a kormánypártok és a Jobbik-frakció soraiban.) Tisztelt Országgyűlés, ezek szerint a Jobbik képviselői nem jelentek meg. (Bana Tibor: Itt van Lukács László!)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem