TUKACS ISTVÁN

Teljes szövegű keresés

TUKACS ISTVÁN
TUKACS ISTVÁN (MSZP): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Annyit szeretnék hozzáfűzni Kunhalmi képviselőtársam felszólalásához, hogy a kormány figyelme egyébként fordulhatna a tartalomszolgáltatás tartalmi elemeinek befolyásolása felé. Ez alatt azt értem, hogy nagyon sok értékes, egyébként konszenzusos alapon is közkincsnek örvendő tartalmat lehetne és kellene sugározni, valamint kívánatos lenne, hogy a kevésbé értékes, sőt társadalmi szempontból nem hasznos tartalmakat másfajta és áttételes kormányzati eszközökkel próbálja le- vagy kiszorítani a kormányzat.
Én azért gondolom, hogy erről kellene inkább szót ejteni, mert magam is azt hiszem, hogy a pénzügyi szabályozás, a különféle adók, illetve a díjak bevezetése vagy be nem vezetése helyett jobb lenne foglalkozni egy kicsit azzal, hogy akár a közszolgálati, akár a kereskedelmi médiumok mit sugároznak, és főleg kinek, és ha nem tűnik ez túlságosan patetikusnak, hogy milyen hatással van ez gyermekeink, sőt saját magunk lelki békéjére, azaz fejlődésére is. Elnök úr, köszönöm a lehetőséget.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem