LÁZÁR JÁNOS,

Teljes szövegű keresés

LÁZÁR JÁNOS,
LÁZÁR JÁNOS, a Miniszterelnökséget vezető miniszter: Köszönöm szépen. Szeretném határozottan világossá tenni, hogy mi a kormány terve: nem tervezzük, hogy orosz menedzsereket vonnánk be a Paks I. atomerőmű működésébe; az a célunk, hogy nyugat-európai vagy nyugati világból érkező menedzsert vagy menedzsereket vonjunk be a Paksi Atomerőmű működésébe. Elmondtam önnek a példát, itt vannak képviselőtársaim, akik ismerik: a MOL talán több mint tíz éven keresztül igénybe vette professzionális nyugati menedzserek segítségét a cég átalakításában és annak érdekében, hogy a cég értéke jelentős mértékben növekedjen. Szerintem ez a nagyvállalati világban, a nagyvállalatok működtetésében nagyon jó példa, erősíti a közbizalmat, és a nemzetközi közvélemény figyelmét is adott esetben Paksra irányítja, jó értelemben pozitív visszajelzést jelenthet.
Paks II. esetében konkrét, pontos és az Európai Bizottság számára prezentált terveink vannak arra nézve, hogy a Paks II. által előállított áram mennyibe fog kerülni. Én nem Paks II. áramáráról beszéltem, hanem Paks I. áramáráról beszéltem, mert arról tetszett kérdezni. Paks II. áramáráról is szívesen beszélek, de Paks I.-et tetszett kérdezni.
Egyébként pedig áldott karácsonyt kívánok önnek. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem