Z. KÁRPÁT DÁNIEL

Teljes szövegű keresés

Z. KÁRPÁT DÁNIEL
Z. KÁRPÁT DÁNIEL (Jobbik): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Én arra kérném államtitkár urat, hogy vegyük egymást komolyabban, egy kicsit legalább! 2010-ben elhangzott választási ígéretről van szó (Dr. Schiffer András: Így van!), 2010. május 18-a: a családi csődvédelem első ígérete. 2012. június 27-e: sajtótájékoztató ugyanerről; 2014. április 15-e: Magyarország élőben, Hír TV. Hány évig fogják még ígérgetni a magyar családoknak azt, hogy bármilyen szintű segítséget nyújtanak nekik? Csak kampányidőszakban meg egyszer 2012-ben, amikor nincs ennek felelőssége? Meddig kell még várni arra, hogy, ami a cégeknek jár, a multiknak is jár, az önök stratégiai partnereinek, mert önök nem a magyar kisvállalkozókkal írtak alá, hanem a multicégekkel… - hogy az járjon a magyar családoknak, a nehéz helyzetben lévőknek is? Az én fogadóórámra bejött egy hölgy, aki a 300 ezres hitelére most 470 ezerrel tartozik úgy, hogy hét éve fizet, és egymilliónál többet már kifizetett erre a tartozásállományra.
(13.50)
Nincs olyan jogszabályi környezet, amely ezt indokolttá, tarthatóvá tenné. Rendbe kéne tehát tenni egy fogyasztóvédelmi razziával az egész kérdéskört (Az elnök csenget.), de addig is kutya kötelességük a családi csődvédelmen keresztül legalább egy mentőövet biztosítani az érintettek számára. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem