BALLA GYÖRGY

Teljes szövegű keresés

BALLA GYÖRGY
BALLA GYÖRGY (Fidesz): (Neve megjelenik a monitoron.) Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Nagyon rövid leszek, lévén mind a bizottság többségi, mind a bizottság kisebbségi véleményének elmondója jelezte, hogy azzal a jelentéssel kapcsolatban, ami most a Ház előtt van, valójában vita a bizottságban egyáltalán nem alakult ki. Így, azt gondolom, hogy ennek a jelentésnek a megvédése nem lehet a feladatom, hiszen azt mindenki támogatja.
Azt a rossz gyakorlatot pedig, ami egy bizottságban egy olyan javaslat kapcsán kialakult vitáról szól, amit az elején világossá tettünk, hogy senki nem fogja támogatni, azt pedig nem gondolom, hogy ide kellene hozni a Ház elé. Úgyhogy én ezt nem is tenném. Arra kérek mindenkit, hogy támogassa azt a jelentést, amit a Törvényalkotási bizottság benyújtott.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem