DR. TÓTH BERTALAN

Teljes szövegű keresés

DR. TÓTH BERTALAN
DR. TÓTH BERTALAN (MSZP): Igen, köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Bizottsági Elnök Úr! Pont az ön hozzászólása erősített meg abban, hogy igenis van aktualitása a határozati javaslat mai tárgysorozatba vételének, hiszen megszólaltak ebben az ügyben. Eddig ahány ilyen kérelmünk volt, mind a Fidesz-, mind a KDNP-frakció csendben maradt. Tehát amit ön elmond, amit a kormány tagjai mondanak, amit különböző közszereplők nyilatkoznak most már összevissza, hol így, hol úgy, azt gondolom, hogy a parlament igenis pontot tud tenni ennek a végére ezzel a határozati javaslattal. Azt pedig felettébb furcsállom, hogy az MSZP euroatlanti elkötelezettségét ön megkérdőjelezi.
Latorcai János alelnök úrnak pedig azt tudom mondani, hogy a házbizottsági ülés egy zárt ülés, én nem tudom, hogy ott mi hangzott el. Erről a helyreigazítást a sajtóban egyelőre még nem láttam. Nyilván, hogyha ez így van, akkor önt megkövetem, de kérem, szavazza meg a határozati javaslatot, és ezzel megerősíti ön is az elköteleződését ezek mellett az értékek mellett, és nyilván akkor ön is tudja tisztázni az ön által állított félreértést.
Még egyszer kérem a tisztelt Országgyűlést, tisztelt képviselőtársaimat, támogassák, hogy ez a határozati javaslat napirendre kerüljön, és szavazza meg a parlament. Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiban.)
(17.40)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem