DÚRÓ DÓRA

Teljes szövegű keresés

DÚRÓ DÓRA
DÚRÓ DÓRA (Jobbik): Köszönöm, elnök úr. Tisztelt Államtitkár Úr! Sajnos csak egy percem van, ezért nagyon röviden tudok a csúsztatásaira reagálni.
Örülök, hogy beismerte, hogy a 2010-es választási programunkat napi szinten forgatják, és még egy interpellációra adandó válaszhoz is ezt hívják segítségül, ennek nagyon-nagyon örülök, azonban az abban leírtak nem egyenlők azzal, amit önök megcsináltak. Az önkormányzatok megalázása nem szerepel a választási programunkban, és az önök intézkedése sajnos ezt jelentette.
Az, hogy nem a KLIK a hibás valaminek a felmerüléséért, természetesen nem mindenért a KLIK a hibás, de azok az ígéretek, amiket önök tettek ezzel kapcsolatban, nevezetesen, hogy ki fognak egyenlítődni a színvonalak az iskolák között, ez sajnos nem következett be, és látható, hogy rendszerszintű probléma miatt nem is fognak a későbbiekben sem bekövetkezni.
Az, hogy 3200-féleképpen oldották meg eddig a problémákat, hát legalább megoldották valahogyan, és sikerült az önkormányzatoknak gondosan ápolniuk a saját iskolájuk életét (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.), törődtek a saját iskoláikkal. Sajnos a KLIK sok esetben ezt nem teszi meg, ezért a választ nem tudom elfogadni. (Taps a Jobbik soraiban.)
(15.10)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem