DR. LEGÉNY ZSOLT

Teljes szövegű keresés

DR. LEGÉNY ZSOLT
DR. LEGÉNY ZSOLT (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársaim! Harangozó képviselőtársam már elmondta, hogy azt szeretnénk kérni önöktől, hogy támogassák az alapvető élelmiszerek áfájának a csökkentését célzó határozati javaslatunkat. Ő szakmai érveket is hozott fel, amelyeket ma a Mezőgazdasági bizottságban fideszes képviselőtársaimmal is már egyébként megtárgyaltunk.
Nézzék, a hasított félsertés áfájának csökkentése után is önök mutatták ki azt, hogy nagymértékben megnőtt a sertéshús felhasználása, illetőleg ez a gazdaság fehérítését is segítette, és ezzel természetesen tudtak segíteni a családoknak, hiszen a megélhetések költségei csökkentek. Ezért arra szeretnénk önöket ismételten kérni, biztatni, sőt, ha lehet ilyet mondani, arra szólítanánk fel önöket, hogy támogassák ezen határozati javaslatot, és segítsenek a családoknak a költségek csökkentésében.
Köszönjük. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem