SALLAI R. BENEDEK

Teljes szövegű keresés

SALLAI R. BENEDEK
SALLAI R. BENEDEK (LMP): Köszönöm szépen, elnök úr. Nyilvánvaló, ezt nem lehet elfogadni, hiszen javarészt mellébeszélés (Dr. Bitay Márton Örs: A paragrafus? Vagy melyik?), és konkrétan arról nem ad szót, hogy mi történik. (Dr. Bitay Márton Örs: Képviselő úr, nem ez a műfaj!)
Azért nem olvastam fel, azt gondoltam, hogy el tudta olvasni, de akkor ezek szerint mégsem, mert például arra egyáltalán nem ad választ, hogy ha az a kérdés, hogy önök milyen mérettől, mekkora azonos érdekkörhöz tartozó üzemmérettől tartanak egy gazdaságot nagybirtoknak, akkor ezek szerint önök 1200 hektárt még kisbirtoknak tartanak, és önök szerint ez még teljesen emészthető. Erre kell választ adni, hogy mi az, ami önök szerint a megfelelő üzemméret.
Mindig az állami pályázatokkal jönnek, amelyek nem változtatják a birtokstruktúrát, azok az üzemméret-struktúrát változtathatják, ha éppen nem úgy működne, mint ami a jelen gyakorlatban zajlik. De miután az sem úgy történik, ezért semmilyen hatással nincs arra, hogy a földtulajdon birtoklása hogyan alakuljon át kisebb tulajdonosi háttérrel, kisebb birtokszerkezetre.
Tehát teljes mellébeszélésnek tudom csak fogadni a válaszát. Köszönöm szépen. (Taps az LMP soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem