ORBÁN VIKTOR

Teljes szövegű keresés

ORBÁN VIKTOR
ORBÁN VIKTOR miniszterelnök: Ha jól értem, amit képviselőtársam mondott, megköszönve egyébként az azonnali kérdését, az egy beismerés, miszerint ön is úgy tudja, hogy nem emelkedik az áfa kulcsa. Van a szavaknak súlya, nem mindig jut ez eszünkbe, de amit itt elmondunk, ami itt elhangzik, azt vannak, akik komolyan veszik. Tehát amikor ön azt mondja, hogy 33 százalék lesz az áfa kulcsa, ami egy nyilvánvaló valótlanság, akkor ön az Országgyűlés üléstermén keresztül megtéveszti a magyar embereket. Senki sem akarja fölemelni az élelmiszeráfa kulcsát.
Az egy másik kérdés, amiről most kezdett beszélni. Ha jól értem, e tárgyban éppen törvényjavaslat is folyamatban van a tisztelt Ház előtt, tehát érdemben meg tudjuk ezt tárgyalni. Én csak annyit tudok ezzel kapcsolatban mondani, hogy a kormány szándékai világosak. Magyarország évekig eltűrte, mert gyenge volt, hogy a becsületes kiskereskedőket tönkretegyék, eltűrte, hogy szeméttel etessék az embereket. Ebből elegünk lett. Nem akarjuk, hogy a becsületes magyar kiskereskedőket a nagyok tönkretegyék, és nem akarjuk, hogy élelmiszernek nevezett szeméttel etessék az embereket.
Ennek érdekében hozzuk létre a szabályokat, minden jóindulatú észrevételt és hozzájárulást köszönünk. (Taps a kormánypárti frakciókban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem