DR. RÉPÁSSY RÓBERT

Teljes szövegű keresés

DR. RÉPÁSSY RÓBERT
DR. RÉPÁSSY RÓBERT igazságügyi minisztériumi államtitkár: Csak Z. Kárpát Dániel képviselő úrnak és más képviselő uraknak szeretném mondani, akik részt vettek a vitában, hogy azt hiszem, a panaszkezelés és egyáltalán a végrehajtói tevékenységgel kapcsolatos panaszok ügyében van némi félreértés. Az úgynevezett végrehajtási kifogást továbbra is természetesen a bíróság fogja elbírálni, tehát az adósok vagy a végrehajtás elszenvedői továbbra is alapvetően a jogi természetű kifogásaikat a bíróság felé tudják benyújtani és úgy tudják érvényesíteni. A panaszok kezelését felügyelni fogja ez a miniszteri biztos, de egyébként magukat a panaszokat nem a miniszteri biztos fogja elbírálni, hogy így mondjam.
De válasszuk külön, ezért kértem egy rövid időre szót, hogy válasszuk külön a végrehajtási kifogás intézményét és a végrehajtó tevékenységével kapcsolatos panaszt, aminek szerintem legalább annyi jelentősége van ennek az egész ügynek a megoldásában, a panaszok megfelelő kezelésének, mint a végrehajtási kifogások megfelelő kezelésének.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem