FODOR GÁBOR

Teljes szövegű keresés

FODOR GÁBOR
FODOR GÁBOR (Független): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Államtitkár Úr! A helyzet az, hogy államtitkár úr egy korrekt válaszban elmondta az előnyeit ennek a beruházásnak, ami miatt viszont mégsem fogom elfogadni a válaszát, az az, amivel kezdte az államtitkár úr, nevezetesen, hogy hat évvel ezelőtthöz képest a technológia olyan sokat változott. A képviselő urak tudják a parlamentben - hölgyek és urak - természetesen, hogy ez nem igaz, sajnos. A technológia hat évvel ezelőtt is pontosan olyan modern volt, mint most, hiszen államtitkár úr a Hankook példáját hozta fel, vagy a Michelin példáját hozta fel. Többek között a Hankook jóval korábban készítette azt a beruházását, amely jelentős és fontos beruházása Magyarországnak. Hat évvel ezelőtt a környezettudatos technológia e területen, a gumigyártás területén is képes volt ugyanazt produkálni, mint most.
Tehát erre a beruházásra szükség van, helyes, hogy megvalósuljon, és hiba volt annak idején, hat évvel ezelőtt elüldözni Gyöngyös környékéről, és ezt illendő lenne beismerni. Mivel ez a beismerés nem történt meg (Az elnök csenget.), ezért nem fogadom el a választ. Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem