GÚR NÁNDOR

Teljes szövegű keresés

GÚR NÁNDOR
GÚR NÁNDOR (MSZP): Csak egyetlen gondolatot szeretnék mondani. Tehát ami elhangzik a költségvetéshez illesztetten, az egyes tételek nagyságrendje, amelyek jóváhagyását minden megalapozottság nélkül kívánják elfogadtatni, ez elfogadhatatlan.
A másik mondatom pedig arról szól, hogy valójában mi is ez a hivatal, ez a hatóság. Olybá tűnik, mintha Orbán Viktor felügyelete alatt működő hatóság lenne. Sem a kormánynak, sem a parlamentnek, az Országgyűlésnek, szinte senkinek nincs semmilyen jogosítványa, hatóköre arra, hogy a folyamatokat kézben tartsa. Magyarországon, én úgy gondolom, a médiát az elmúlt esztendőkben nagyon sarokba szorították, mély verembe zuhantatták, olyan helyzetet hívtak életre, ahol a közszolgálati média talán már nem is nevezhető közszolgálatinak, ahol a kereskedelmi sarokba van szorítva, és ahol a financiális tételek tekintetében pedig ez a helyzet alakult ki, mint amiről szó esett. Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem