VARJU LÁSZLÓ

Teljes szövegű keresés

VARJU LÁSZLÓ
VARJU LÁSZLÓ (Független): Köszönöm szépen. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Ha Vas Imre képviselőtársunk nyilatkozatából indulunk ki, és komolyan vehetnénk azt, hogy egy következő időszakban valóban élnek egy ilyen kezdeményezéssel, akkor lemondhatnák arról a kezdeményezésről, hogy ezt a javaslatot támogassuk.
Viszont én úgy gondolom, hogy itt az igazi lehetőség. Képviselőtársunknak van egy javaslata, amely egyértelműen a vagyonnyilatkozat-tételi szabályokra vonatkozik, önökre erre kiváló lehetősége van, hogy éljenek ezzel, és igenis e keretek között folytassuk le ennek a javaslatnak a vitáját.
(17.10)
Már csak azért is, mert az elmúlt hónapokban számos olyan kezdeményezést vetett el a Mentelmi bizottság, amelyek, azt gondolom, nyilvánvaló esetek voltak, ahol egyértelműen rossz, hibás, szándékosan, esetleg szándékosan tett nyilatkozatok voltak. Éppen ezért teljesen egyértelmű: támogatni kell a kezdeményezést még a Fidesz-frakciónak is. Sokkal jobban járnak vele, hogy a drogteszt helyett inkább a vagyonosodási vizsgálatok újragondolását támogatják. Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem