KISS LÁSZLÓ

Teljes szövegű keresés

KISS LÁSZLÓ
KISS LÁSZLÓ (MSZP): Köszönöm. Csak azt kell hogy mondjam, hogy Szávay képviselőtársamnak minden kívánsága így teljesüljön. El tudom mondani, hogy kit kell figyelni.
Hadd idézzem Tóbiás elnök urat, aki azt mondta, hogy az MSZP nemzetileg elkötelezett, baloldali néppárt. Figyelje Tóbiás József elnök urat és engem! Csak röviden emlékeztetem arra, hogy a múlt héten Băsescu elnök úr magyar- és többek között székelyzászló-ellenes kijelentései ellen én magam beszéltem ebben a Házban. Alelnök úr is tanúja volt ennek. Illetve Markó Attila, volt RMDSZ-es képviselő, illetve a Mikó Imre Kollégium visszaállamosítását jelentő román ítélet miatt Semjén miniszterelnök-helyettes úr mellett az MSZP és jómagam volt az, aki közleményben is tiltakozott ez ellen. Azt gondolom, hogy beszélnek a tettek.
És hogy a napirendhez is kapcsolódjak, még egyszer elmondom, hogy támogatjuk a javaslatot. Köszönöm szépen. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem