KISS LÁSZLÓ

Teljes szövegű keresés

KISS LÁSZLÓ
KISS LÁSZLÓ (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Nem akarom ezt a zászlós vitát újraélni, mert akkor szerintem soha nem mennénk innen haza. De azt kell hogy mondjam, abban biztos, hogy vitánk van egymással, amit most képviselőtársam elmondott, hiszen szerintem az uniós gondolat súlyos félreértelmezéséről volt itt szó.
Magam azt gondolom, hogy különböző zászlók nagyon jól megférnek egymás mellett, és ebben a Házban is nagyon jól megférnek ezek a zászlók egymás mellett. Csak emlékeztetőül szeretném azt mondani, hogy én büszke európai polgár vagyok, büszke magyar vagyok és büszke óbudai vagyok, és ebben a háromban együtt is büszke vagyok. (Mirkóczki Ádám: Az óbudai zászló? - Lukács Zoltán: A jövő héten hozd be.) Az óbudai zászló nincs kint, de a címer természetesen itt van.
Köszönöm, hogy meghallgattak. (Dr. Varga László tapsol.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem