PÖRZSE SÁNDOR

Teljes szövegű keresés

PÖRZSE SÁNDOR
PÖRZSE SÁNDOR (Jobbik): Tisztelt Miniszterelnök Úr! Válaszának egy részét elfogadva azt kell mondjam, ennek ellenére nem kell tűrnünk, nem kell tűrnünk! Ráadásul, még egyszer mondom, önnél a labda, ön kezdeményezheti Kertész Ákos Kossuth-díjának visszavonását. Kertész Ákos méltatlanná vált rá, ráadásul a genetikusan alattvaló magyarnak a köz pénzéből a több millió forintot bezzeg nem átallotta elvenni. Nem erre utalok, nem kell tőle a pénzt visszavenni természetesen, de ahogy ő megszégyenít meg az általa jól látható kör sorozatosan megszégyenít minket, ezt a szimbolikus lépést, kérem, tegye meg.
Nem érdekes az, hogy már elindult az ajvékolás, hogy aki Kertész Ákost kritizálja, az antiszemita. Nem kell ettől állandóan megijedni, ugyanis ha megijedünk, akkor azt pedig úgy hívják, hogy gyávaság. Ne legyen gyáva! (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem