ELNÖK (Lezsák Sándor)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Lezsák Sándor)
ELNÖK (Lezsák Sándor): Tisztelt Országgyűlés! Ertsey Katalin LMP-s képviselő asszony: “A nők közéleti, politikai részvételének erősítése” címmel politikai vita megtartását kezdeményezte. Beadványához a szükséges aláírásokat csatolta. A politikai vita kezdeményezésére irányuló indítványt V/4500. sorszámon kapták kézhez.
Emlékeztetem önöket, hogy az Országgyűlés a házbizottság javaslatára azt kezdeményezte, hogy a vitanap már a mai napon megtartható legyen. Tájékoztatom önöket, hogy az elfogadott napirendünk szerint lehetőség van az európai uniós képviselők felszólalására is.
Tisztelt Országgyűlés! Emlékeztetem önöket, hogy az Országgyűlés hétfői ülésén ötórás időkeretet fogadott el. Ennek felhasználását időmérő szoftver rögzíti. Kérem a jegyzőket, hogy folyamatosan kísérjék figyelemmel a felhasznált időtartam számítógépes rögzítését.
Mielőtt megkezdenénk a vitát, felkérem Nyakó István jegyző urat, hogy ismertesse az egyes időkereteket. Jegyző úr!

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem