FERENCZI GÁBOR

Teljes szövegű keresés

FERENCZI GÁBOR
FERENCZI GÁBOR (Jobbik): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársaim! A mai világunkban semmi sem véletlen. A hétköznapi életet átszövi az “új világrend” építése, amelyet a világ legbefolyásosabb gazdasági és politikai szereplői szövögetnek a Bilderberg-csoport árnyékában. Ezen kiválasztott személyek évente egyszer találkoznak, ahol megbeszélik a világ tervezett jövőjét, amelynek során egyetlen cél lebeg szemük előtt: megtörni a nemzetek ellenállását, felszámolni a világ nemzeteit.
Az egyik legtalálóbb idézet erről a csoportról talán az, amelyik 1977-ben az angliai The Timesban jelent meg. Idézem: “A Bilderberg-csoport a nyugati világ leggazdagabb, gazdaságilag és politikailag leghatalmasabb, legbefolyásosabb embereinek klikkje, akik titokban megterveznek dolgokat, amelyek azután később mint véletlen események meg is történnek.” Sok katasztrófa, baleset történik, háború robban ki, vagy éppen gazdasági válság generálódik úgymond magától a világ bármely pontján, mint például Afganisztánban, Irakban, Iránban vagy éppen Magyarországon.
(21.50)
Tisztelt Képviselőtársaim! Elnézve a kormány másféléves tevékenységét, így a ciklus közepéhez közeledve az alábbi kérdések jutottak az eszembe. Milyen elgondolásból, mely háttérhatalmak akaratától vezérelve cselekszik így? Honnan és milyen célzattal kapják az utasításokat? Milyen tervünk van velünk, magyarokkal? Kérdezem mindezt azért, mert az eltelt időszak egyértelműen a szálláscsinálás és a nemzetpusztítás jegyében telt.
Térjünk ki azonban egy kicsit a részletekre! Az egykulcsos adórendszer, a devizahitelesek cserbenhagyása, a végtörlesztés és a rögzített árfolyam mind-mind a szűk, gazdagabb rétegnek kedvez. A magyar társadalomban tehát a rétegek között meglevő amúgy is nagy szakadékot önök tovább mélyítik, még kiszolgáltatottabbá téve a magyar embereket. A tervezett ingatlanadót a kormány minden lakásra igyekszik kivetni, amit az önök által anyagilag ellehetetlenített és cserbenhagyott családok nem fognak tudni kifizetni, én pedig biztatnám is őket arra, hogy tagadják meg a befizetést. Mindezt tetézi a tervezett termőföld- és telekadó bevezetése.
Az önök által főzött feketelevest azonban az önkormányzatoknak kell majd meginnia, hiszen ezen új adónemeket ők fogják majd kivetni. Amennyiben azonban a képviselő-testületek ezt megtagadnák, akkor a kormányhivatal bírósági úton kötelezheti őket, vagy kezdeményezheti a testület feloszlatását. Mindezt már az új önkormányzati törvény koncepciója teszi lehetővé. Ez a tervezet a 2000 fő alatti települések számára megtiltja az önkormányzati hivatalok szolgáltatásai és az oktatási intézmények fenntartását. Ez rengeteg iskola bezárásával jár majd.
További intézkedéseik: az új munka törvénykönyve legalizálja a magyar munkavállalók rabszolgasorsát, sőt még kiszolgáltatottabbá teszi őket. Annak ellenére, hogy Varga Mihály a választások előtt bőszen az áfa csökkentését javasolta a Bajnai-kormánynak, január 1-jétől önök a Galaxis legmagasabb áfáját vezetik be. A jövedéki adó csökkentését is követelték, mégis az üzemanyagárak tekintetében is folyamatosan javítják meg az Európa-csúcsot. Joggal merül fel a kérdés a magyar emberekben, hogy kinek vagy kiknek a parancsára cselekszik így a kormány. Miért megy nemzeti ünnepünkön a miniszterelnök Brüsszelbe?
Euroatlanti befekvő külpolitikájuk miatt sohasem arra érzékenyek, hogy mi sérti a magyarság érdekeit, hanem mindig arra vannak tekintettel, ami másnak az érdeke határon innen és túl. Maradhat a bukaresti nagykövet, aki leidiótázza a magyarokat, és menesztik a pozsonyit, aki kimondja az igazságot a szlovák történelemhamisításról, Alföldi Róbert és Kertész Ákos magyargyűlölő kirohanásait pedig tétlenül nézik.
Összességében elmondható, hogy mindezen kormányzati lépések és törvények célja a szálláscsinálás, az, hogy a magyar emberek elszakadjanak a vidéktől, falvaink elnéptelenedjenek, legyen helye másoknak. Eddig sok apró lépéssel haladtak efelé, ravasz módon, hogy csak az avatott szem és a vájt fül vette észre, hogy az előző kormányok miben sántikáltak. Ma már a szemfényvesztéssel szerzett kétharmaduk birtokában úgy érzik, nyíltan tehetnek meg bármit velünk, magyarokkal.
Önök ma már nem is orbáni, hanem orwelli világot építenek, hisz a fentieken túl megvalósult a gondolatrendőrség, sőt ma már az öltözködés-rendőrség is, hiszen nem lehetnek szabad gondolataink bizonyos történelmi eseményekről, és nem viselhetünk olyan ruhát, ami önöknek nem tetszik. Az önök politikája elől több mint százezer honfitársunk menekült külföldre, éppen az a korosztály, akiknek munkájukkal, gyermekeikkel nemzetünket kellene gyarapítaniuk. Új értelmet nyert a kalandozás fogalma, mert akik maradnak a végsőkig, kalandvágyból teszik ezt. Életben maradni a Kárpátok övezte gyarmaton magyarként, az új világrend építésén fáradozó kormányzat alatt ugyanis embert próbáló kihívás.
Szebb magyar jövőt!

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem