CZUNYINÉ DR. BERTALAN JUDIT

Teljes szövegű keresés

CZUNYINÉ DR. BERTALAN JUDIT
CZUNYINÉ DR. BERTALAN JUDIT (Fidesz): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Nagyon sajnálom, valami gond volt reggel, mert ennyire félelmetesnek nem találtak a gyerekeim, amikor hazamentem átöltözni, tehát azért köszönöm szépen, hogy kinézi belőlem, hogy ilyen nem is tudom, hogy mi vagyok: megfélemlítek meg kinyírok, meg egyelek. Ez rendkívül szimpatikus az ön részéről, de a mi logikánk, a mi észjárásunk nem erre jár. Hogy tradicionálisan, genetikusan van esetleg ilyen, az előfordul, de jelentem, hogy én nem is gondoltam erre. Rossz az, aki rosszra gondol - mondják vidéken.
Hogy ezt a szakaszt értelmezzük, és Mátrai Márta képviselő asszonynak az elmondottakhoz kiegészítést fűzzek, lefordítom magyarra azt, ami a jogszabályban van. Merthogy itt arról van szó, amit előbb már elmondtam, de megismétlem és lassabban mondom, hogy mindenki jobban értse. Arról van szó, hogy az intézményfenntartással foglalkozó, gazdálkodási vagy humán feladatokat ellátó alkalmazottakról beszélünk. Itt benne van: köztisztviselők és azok, akik esetleg az intézményen belül az eddigi működtetéssel kapcsolatos feladatokat látták el. Ugyanaz az integráció fog megvalósulni, ami megvalósult a kormányhivatalok létrehozatalakor.
És hogy kikből válogatok, képviselő úr? Megismételném önnek: kiből válogassak? Üres álláshelyeket fogok átvenni, mert kiürült az esztergomi polgármesteri hivatal az elmúlt egy év alatt. Magyarul, nem szeretnék cinikus lenni, de majdnem hogy munkahelyeket teremtünk, mert az üres álláshelyeket nem töltötték be, mert sajátosan értelmezik a munkáltatói jogokat Esztergomban.
Köszönöm szépen. (Taps a Fidesz padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem