BERTHA SZILVIA

Teljes szövegű keresés

BERTHA SZILVIA
BERTHA SZILVIA (Jobbik): Köszönöm a szót, elnök úr. Megint nem a kérdésre válaszol. Mindenről beszél, csak arról nem, amiről a kérdés szólt. Először is egy kormányhatározat nem a parlament hatáskörébe tartozik, arról itt nem lehet érdemben tárgyalni. Nyilván ez is az oka annak, hogy most a kormányt kérdezem erről, hiszen nem képezheti vita tárgyát bármely napirendi pont alatt is. Hogy önök azt a célt tűzik ki, hogy növelik a hatékonyságot, és közben folyamatosan olyan intézkedéseket hoznak, amelyek ezt ellehetetlenítik, attól, hogy önök valamit kijelentenek, nem fog úgy történni, csak ha valami tartalmat tesznek mögé. Nyilvánvalóan, ha csökkentik a létszámot, mindent átszerveznek, szakembereket rúgnak ki, akkor ez nem fogja növelni a hatékonyságot, bármennyire is ezt tűzi ki célul. Olyan, mintha valaki azt mondaná, hogy 10 méterrel előre akar érni, és hátrafelé indulna el. Körülbelül ehhez tudnám hasonlítani.
Továbbra is várom a válaszát, hogy mégis milyen tartalmi elemekkel látják azt, hogy ez hatékonyabb lesz, és hogyan próbálják majd végrehajtani és ellenőrizni a munkaügyi és munkavédelmi törvényeket.
Köszönöm.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem