ELNÖK (dr. Latorcai János)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (dr. Latorcai János)
ELNÖK (dr. Latorcai János): Tisztelt Országgyűlés! Most soron következik a bírósági végrehajtással kapcsolatos és egyéb igazságügyi tárgyú törvények módosításáról szóló törvényjavaslat záróvitája és zárószavazása. Az előterjesztést T/4918. számon, az egységes javaslatot pedig T/4918/45. számon a honlapon megismerhették. Mivel az egységes javaslathoz módosító javaslat érkezett, záróvitára is sor kerül.
Az alkotmányügyi bizottság megtárgyalta a benyújtott indítványokat, és az ezekről készített ajánlását T/4918/47. számon az Országgyűlés elé terjesztette. Indítványozom, hogy a javaslatokat egy vitaszakaszban tárgyaljuk meg. Aki ezzel egyetért, kérem, kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.) Köszönöm.
Látható többség. Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége a javaslatomat elfogadta.
Most megnyitom a záróvitát az ajánlás 1-12. pontjaira. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni. Igen, Vágó Gábor képviselő úr, de megkérem, hogy ne kétpercesre jelentkezzen be, hanem rendesre jelentkezzen be. Semmi probléma, megy az idő tovább. Vágó Gábor képviselő úré a szó. (Több képviselő kifelé indul az ülésteremből.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem