Z. KÁRPÁT DÁNIEL

Teljes szövegű keresés

Z. KÁRPÁT DÁNIEL
Z. KÁRPÁT DÁNIEL (Jobbik): Tisztelt Elnök Úr! Mindig egy nagy levegőt kell vennem, mielőtt a Házban ülő neoliberalizmussal kezdek el vitatkozni. Amikor ön azt mondja, egy antiglobalista mázzal fogalmazzuk meg a mondanivalónkat, akkor látható az, hogy a saját kormányával vitatkozik, ugyanis a mezőgazdasági bizottság elnöke, kormánypárti tagjai fogalmazták meg szinte szóról szóra ugyanazt a véleményt, amit én itt felvezettem. Az ön számára ez egy antiglobalista mázzal leöntött valami.
Látható, hogy nem kell itt szembeállítani senkit, szembenállnak maguktól magyar termelők és multik, magyar érdekek és nemzetközi érdekek. Ezért ezt a neoliberális választ nem áll módomban elfogadni, főleg azért nem, mert egy orosz rulettre emlékeztető rendszert próbálnak önök tisztára mosdatni, ahol nem is tudjuk, hogy milyen áruféleségek, honnan, milyen szerkezetben és milyen módon jönnek Magyarországra. Egy kiszolgáltatott helyzetet próbálunk bebetonozni, ahelyett, hogy építenénk arra, amink van.
(15.00)
Hol van a helyi piacok rendszere? Hol van az erős és drákói szigorúságú fogyasztóvédelem? A ködbe vész, mert nem tudták önök eddig létrehozni, egy év kevés volt hozzá. Reméljük, hogy a további évek elegendőnek bizonyulnak, de ebben csak bizodalmunk lehet.
Köszönöm, hogy meghallgattak. (Taps a Jobbik padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem