DR. ÁNGYÁN JÓZSEF

Teljes szövegű keresés

DR. ÁNGYÁN JÓZSEF
DR. ÁNGYÁN JÓZSEF vidékfejlesztési minisztériumi államtitkár: Hogy mennyire fontosnak gondoljuk ezeket a civil szerveződéseket: a Kötháló vezetőjével már tavaly ősszel elkezdtük a tárgyalásokat, hogy milyen módon tudnánk összehangolni azokat az állami hálózatokat, amelyek egyébként is működnek. Részben a KvVM korábbi hálózatát, a Zöld Pont Hálózat működtetését, valamint a VM saját hálózatát is be szeretnénk kapcsolni, amely vidéken sok helyen jelen van, és szintén segíthet ebben a rendszerben.
Ezenkívül nyitunk - hogy az állami vonalat is említsem - egy ügyfélszolgálati irodát, egy központot a minisztériumban, ahol szintén segítséget akarunk nyújtani azoknak, akiknek szükségük van a segítségre. De azt reméljük, hogy ez a finanszírozási nehézség csak egy átmeneti állapot a civil társadalom ilyen szerveződése és intézményei tekintetében. Egy újjászervezett rendszer alakul ki az országban ebben az évben, és azt reméljük, hogy a következő évtől ezek a finanszírozási gondok is lényegesen kisebbek lesznek, mint amilyenek ebben az évben voltak.
Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem