ELNÖK (dr. Latorcai János)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (dr. Latorcai János)
ELNÖK (dr. Latorcai János): Köszönöm szépen, jegyző úr. A támogatott javaslatok elfogadása kizárja az ajánlás 10. és 11. pontját.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a támogatott módosító javaslatokat. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a támogatott módosító javaslatokat 240 igen szavazattal, 45 nem szavazat ellenében, 40 tartózkodás mellett elfogadta.
Az LMP-frakció kérésére további javaslatokról is döntenünk kell.
A kiegészítő ajánlás 5. pontjában Karácsony Gergely az 5. §-ban a törvény 5/B. § (1) bekezdés d) pontjának nyelvtani módosítását kezdeményezi. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a módosító javaslatot 98 igen szavazattal, 226 nem szavazat ellenében, tartózkodás nélkül elutasította.
A kiegészítő ajánlás 11. pontjában Karácsony Gergely a 10. §-ban a törvény 19/B. § kiegészítését javasolja a független színházak művészeti támogatási arányával kapcsolatban.
Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a módosító javaslatot 49 igen szavazattal, 274 nem szavazat ellenében és 1 tartózkodás mellett elutasította.
Az ajánlás 12. pontjában Karácsony Gergely a 20. § (9) bekezdésében a törvény 44. § 48. pontjában a szakirányú felsőfokú végzettség fogalmát módosítja. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a módosító javaslatot 94 igen szavazattal, 228 nem szavazat ellenében és 1 tartózkodás mellett elutasította.
(19.30)
Határozathozatalunk végére értünk. A zárószavazásra jövő heti ülésünkön kerül sor.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem