ELNÖK (dr. Latorcai János)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (dr. Latorcai János)
ELNÖK (dr. Latorcai János): Köszönöm szépen, képviselő úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Szeretnék tájékoztatásként két gondolatról is beszélni, amely, azt hiszem, a későbbiekben a vitát már másfajta mederbe fogja terelni.
Sajnálatos módon a T/3109/89. ajánlásnak pontosan ez a 3. számú módosító javaslata az ajánlásban tévesen szerepel, ha valaki előtt ott van, az láthatja, a c) pont úgy hangzik, felolvasom: “Az egyházak részére, továbbá az általuk fenntartott, illetve működtetett intézmények és szervezetek részére az államháztartásból juttatott normatív és meghatározott célra biztosított támogatás felhasználását, valamint”. Tehát az, amit Göndör képviselő úr is említett, így van, ezért nem is az ajánlási pont szerint fogom majd feltenni a szavazásra, hanem az iromány szerint, mert az iromány pontos, így történt, tehát csak az ajánlásnak a szerkesztését kellett volna pontosítani.
(17.30)
A másik, nem értettem képviselő úrnak azt a mondatát, hogy zárószavazás előtti módosítót ad be, hiszen zárószavazás előtti módosítót egy órával az ülés megkezdése előttig lehet csak beadni.
Most pedig ügyrendben Rubovszky György képviselő úrnak adok szót. Parancsoljon, képviselő úr!

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem