PÖRZSE SÁNDOR

Teljes szövegű keresés

PÖRZSE SÁNDOR
PÖRZSE SÁNDOR (Jobbik): Köszönöm a szót, elnök úr. Igen, jól értette, támadom a Magyar Tudományos Akadémiát, mert a véleményem szerint közpénzből egy Magyarországon 17 százalékot elért párt ellen ilyen uszítást nem engedhet meg magának a Magyar Tudományos Akadémia. Igen, jól értette.
De egyébként, ha megengedheti, akkor pedig én is ajánlok egy címet, amire ugyancsak el lehetne költeni akár 8,5 millió forintot, de mi a feléből megoldanánk, adunk hozzá előadókat és háttéranyagot. Én például ezt találtam ki: jól behatárolható csoportok uszítanak, gyűlöletet szítanak Magyarországon a Magyarországon élő magyarok ellen. Szerintem például ilyet is lehetne kutatni. Mit gondol, akkor milyen eredményre jutnánk? Úgyhogy sajnálom, hogy ebben a kérdésben ilyen távol állunk egymástól.
Énszerintem ez nem pártkérdés, kedves államtitkár úr. Itt egyszerűen arról van szó, hogy ezzel a csoporttal, amely ezt műveli, mi nem tudunk párbeszédet folytatni. Én önt tudom megkérdezni arról, hogy miért adnak erre közpénzt. Hogy engedheti ezt meg magának a Magyar Tudományos Akadémia?
Köszönöm. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem