BURÁNY SÁNDOR

Teljes szövegű keresés

BURÁNY SÁNDOR
BURÁNY SÁNDOR nemzeti fejlesztési és gazdasági minisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót, elnök úr. Csak röviden szeretnék reagálni az általános vitában és a részletes vitában elhangzottakra. Elöljáróban szeretném megköszönni a gazdasági és informatikai bizottság munkáját úgy az általános vita, mint a módosító javaslatok tárgyalása során, és külön is szeretném kiemelni Józsa István képviselő úr tevékenységét, akinek külön is köszönöm a törvényjavaslat tárgyalása során kifejtett tevékenységét. Mindketten - úgy értem, a kormány is és a képviselő úr is - olyan kompromisszum kidolgozásán fáradozik, amely világossá teszi, hogy a törvényességi felügyelet nem jelent egyúttal összeférhetetlenséget is, hiszen a törvényességi felügyeletet ellátó miniszter közvetlenül szavazati joggal nem vesz részt a testület közgyűlésén. Hogy pontosan milyen szövegszerű változatban tudjuk ezt a célt a jog nyelvére is lefordítani, ebben köszönöm az eddigi fáradozásokat.
Bízom benne, hogy a törvényjavaslat zárószavazásán, a kompromisszum kidolgozását követően az Országgyűlés egyhangúlag támogatni tudja a törvényjavaslatot.
Köszönöm szépen a figyelmüket.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem