NAGY SÁNDOR

Teljes szövegű keresés

NAGY SÁNDOR
NAGY SÁNDOR, a gazdasági és informatikai bizottság előadója: Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! A javaslat elfogadásával Magyarország kezdeményező szerepet tölthet be a többi, a környező országok körében is, hiszen hozzájárulhat a régió más országaiban, így például Romániában vagy Bulgáriában folytatott, a cianidos bányászati technológia betiltásáért tett erőfeszítések sikeréhez is. Egy dologra azonban szeretnénk felhívni a figyelmet: ha egy bányászati cég megkapja a jogot, és közbeiktat egy másik céget, tulajdonképpen a szabályozás kikerülhető. Ezért mindenképpen javaslom a későbbiekben megvizsgálni a jelenlegi szabályzat kijátszhatóságát.
A gazdasági és informatikai bizottság egyébként megtárgyalta és egyhangúlag támogatta az általános vitára való alkalmasságát. Köszönöm szépen. (Szórványos taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem