BALLA MIHÁLY

Teljes szövegű keresés

BALLA MIHÁLY
BALLA MIHÁLY (Fidesz): Köszönöm a lehetőséget, elnök úr. Tisztelt Államtitkár Úr! A kérdésemet azért is tettem föl, mert az embernek az az érzése, hogy egyre többen menekülnek a süllyedő hajóról, és ez így van a Külügyminisztériumban is. Márpedig az elnökségi hatáskörök átadásán már nem tudunk változtatni, viszont ennél hatékonyabb részvételre kellene törekednünk a külügyi szolgálatban, és lehetőleg a leghamarabb és a legérdemibb szerepvállalást kell elérnünk az EKSZ-ben felkészült és vitathatatlan szakmai tudással rendelkező magyar diplomaták kiküldése útján.
Ezért gondolom azt, államtitkár úr, hogy annak ellenére, hogy ennek az elnökségi előkészítő bizottságnak a tagja vagyok, pontosan ennek okán merülnek föl azok a kérdések, amelyekre sem az előző interpellációmra a múlt héten, sem most nem tudtam kielégítő választ kapni.
Köszönöm szépen. (Taps a Fidesz és a KDNP soraiban.)
(16.30)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem